Over ons

Wie zijn wij

Kattenspullen is een nieuwe webshop die specialiseert in het verkopen van spullen voor katten. Wij hopen ons te onderscheiden doordat wij niet alleen maar nieuwe spullen verkopen maar ook tweedehands. Vaak genoeg zien wij dat onze katten niet al hun speeltjes gebruiken. Dit is zonde en weggooien is geen optie voor ons. Daarom hopen wij met deze webshop deze spullen ook te verkopen. Kattenspullen is een dochter webwinkel van japati.

Nabestelling

Als een product op nabestelling is houdt dat in dat we het product niet op voorraad hebben. U kunt het product al wel vast bestellen. Dit houdt wel in dat het product een paar dagen/weken kan duren voordat het binnen is. Deze producten bestellen wij namelijk 1 keer paar maand. Soms kan het wel minimaal een maand duren voordat het product dan ├╝berhaupt binnen is. Wij laten u wel weten wanneer u het product kan verwachten.

Doneren?

Heeft u zelf katten spullen waar u niets mee doet? U kunt het dan doneren aan onze webshop. Het maakt niet uit wat het is, of het nou op speeltjes, voer of krabpalen gaat, alles is welkom. Als u contact met ons opneemt kunnen wij er samen uitkomen of de spullen opgestuurd worden of of het langs gebracht kan worden. In sommige gevallen kunnen wij het zelfs ophalen maar dit moet eerst afgesproken worden. Via ons contactformulier kunt u contact met ons opnemen.